7 i 8 de març de 2016 - Palau de Congressos de Barcelona, Fira de Barcelona (Recinte de Montjuïc)

Escoles digitalment competents


ITworldEdu 8

7 i 8 de març de 2016
Barcelona

 

"Escoles
digitalment competents"


Read more

Conferències plenàries, taules rodones i sessions


 

Conferències plenàries, taules rodones i sessions

Veure programa »


Read more

Networking ITworldEdu 8


 

Networking                

 

 


Read more

La vuitena edició de l’ITworldEdu es consolida com l’esdeveniment de referència del sector TIC Educació i punt de trobada entre la comunitat educativa, les empreses, l’Administració i la Societat.

En línia amb el canvi marcat en la darrera edició, ITworldEdu 8 aposta per uns continguts i temàtiques amb una clara component innovadora i creativa en formats i disseny.

La present edició aborda la competència digital des de diferents vessants, tant la lligada a l’àmbit docent com la centrada en l’alumne i que es deriva de les diferents metodologies, recursos educatius i ecosistemes d’aprenentatge que es poden aplicar.

L’explicació de millors pràctiques a l’aula, tant per part dels docents com dels alumnes, així com la mostra i tallers de solucions per part de les empreses dedicades al sector posaran de relleu també, al llarg dels dos dies de congrés, les darreres innovacions en aquest camp.

  • ­Responsables i directius de centres educatius
  • ­Professors/es innovadors/es en aplicacions tecnopedagògiques en l’entorn d’aula
  • ­Empreses, start-ups i joves emprenedors en solucions tecnològiques per l’àmbit educatiu
  • ­Responsables d’associacions, federacions i altres agrupacions educatives, prescriptors dels usos de les innovacions tecnològiques i educatives
  • ­Alts càrrecs de les administracions públiques competents en matèria d’educació i TIC

ITworldEdu busca la col·laboració d’empreses i institucions que aportin valor, experiència i coneixement. El propòsit de l’organització va molt més enllà d’un simple patrocini. L’objectiu és establir una relació de partenariat. Per a ITworldEdu, cada empresa o institució és un aliat únic, amb unes condicions flexibles, adaptades a la seva especificitat, el seu coneixement i els seus interessos.

Els partners d’ITworldEdu també obtenen contraprestacions d’imatge i reputació. L’organització acredita la seva col•laboració a través del web, dels materials promocionals, la informació per als mitjans de comunicació i dels altres suports presents a les jornades.

Consulta totes les opcions de partenariat fent clic aquí »

ITworldEdu recomana: 

Twitter @ITworldEdu


8 dies per obtenir 25% de descompte en les entrades per l’esdeveniment de referència del sector tecnològic educatiu https://t.co/8x96HYfoLN
Compte enrere per aconseguir preu especial en les inscripcions a l' #ITworldEdu8 queden 9 dies https://t.co/8x96HYx0an

Promouen


Organitza