Call for papers – “Escoles digitalment competents”

{loadposition team}

La vuitena edició de l’ITworldEdu, punt de trobada de professionals del sector de la Educació i de les TIC, vol mostrar les experiències educatives més innovadores en les següents modalitats:

 

Els cinc finalistes de cada categoria tindran la possibilitat d’exposar l’experiència de la mà dels professors o equip directiu durant el congrés ITworldEdu el dia 8 de març de 2016 de 9h a 10h30 a l’espai “Presentació millors pràctiques”. L’alumnat que ha intervingut en l’experiència també tindrà ocasió de presentar-la durant l’ITworldEdu Junior, que tindrà lloc aquest mateix dia a la tarda. Durant aquest esdeveniment s’atorgaran premis consistents en material o dispositius tecnològics pels centres.

El termini de presentació de candidatures ha finalitzat. El 15 de febrer comunicarem les candidatures seleccionades.

Presenta ara la teva candidatura

Consulta les bases per participar on trobaràs el formulari que podràs utilitzar per enviar la teva proposta abans de les 12:00h del migdia del dia 1 de febrer de 2016.

Avaluació de les candidatures

El Comitè Científic de l’ITworldEdu revisarà totes les candidatures rebudes i seleccionarà les propostes que s’ajustin més als criteris d’avaluació proposats.

Confirmació de participació

A partir del dia 15 de Febrer 2016 comunicarem quines han estat les candidatures selecciones per participar en el congrés. Molta sort a tots els participants!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!